Vols conèixer una mica millor a tot l’equip que treballa a l’escola?

By 18 de juny de 2021General

Fa temps que des de L’AFA ens vam plantejar el repte de conèixer millor a tota la gent que des de l’escola fa possible que el dia a dia dels nostres fills i filles sigui no sols el d’assistir a un Centre educatiu, sinó també a un espai viu i acollidor on s’hi sentin integrats i acollits. En poques paraules, apropar-los a les famílies. Per aquest motiu el nostre projecte consisteix en programar setmanalment entrevistes a bona part dels docents, monitors i altre personal vinculat a l’escola per tal que tots els puguem conèixer una mica millor i entenguem i apreciem la seva tasca amb l’alumnat. Avui coneixem una mica millor al tutor de 1r d’ESO A i Coordinador Pedagògic de l’IE Onze de Setembre el Xavi

Petita introducció de qui és i quina funció fa a l’escola i després fer preguntes més personals que ens ajudin a conèixer millor a la persona tipus:

Bon dia, el meu nom és Xavi i actualment sóc tutor de 1r d’ESO A i Coordinador Pedagògic de l’IE Onze de Setembre. Alhora també imparteixo la matèria d’Educació Física, Anglès, Cultura i Valors i Tutoria..

– Quants anys fa que treballes a l’escola? Quina funció realitzes actualment?
Aquest curs escolar és el meu primer any a l’Institut Escola, ja que m’he incorporat a l’equip de mestres conseqüència del creixement del centre cap a l’ESO. Actualment sóc tutor de 1r d’ESO i Coordinador Pedagògic del centre.
– Què és el millor per tu de la teva feina?
Poder treballar amb els infants i joves a l’hora que aprenc d’ells per a mi és una sort. Poder oferir la meva experiència per col·laborar en el procés maduratiu de l’alumnat és molt gratificant. M’agrada molt la meva matèria però impartir altres àrees en col·laboració amb altres docents és una gran oportunitat per seguir creixent laboralment. Sens dubte, aprendre coses noves sovint és un dels punts forts de la meva feina.
– Amb quin valor d’aquesta escola t’identifiques més?
L’empatia és un dels valors més importants per a mi ja que considero que avui dia és imprescindible aconseguir entendre i respectar al company que tens al costat i a l’alumne/a que tens al davant. Entendre’ns en fa més propers i així és més fàcil arribar als altres per aprendre d’ells, per escoltar-los i, si és necessari, per ajudar-los.
– Explica’ns una situació/anècdota divertida que t’ha fet riure en els anys que has treballat a l’Onze
Tot i que només porto un curs a l’Onze de Setembre recordo especialment anècdotes viscudes durant la realització del Camp d’Aprenentatge a la Vall de Boí. Durant aquells dies vam realitzar tot un seguit d’activitats vinculades amb Biologia i Geologia i Història, però també vam fer activitats i jocs de nit. Va ser durant aquestes estones quan vaig riure més, ja que l’alumnat va participar molt bé de tots els jocs i ens ho vam passar en gran alumnes i docents!
– Què t’ha demanat algun alumne que t’hagi sorprès més?
No recordo cap situació peculariment.
-Petit test personal:

– Pel·lícula favorita:
– Cançó o grup musical favorit: Gertrudis
– Menjar preferit: El raïm
A qui admires més: Als meus avis .
Viatge o destí favorit: El Pirineu.

– Quin consell donaries al teu ‘jo’ del passat / i del futur?
Al meu jo del passat no li donaria cap consell perquè ja no pot canviar res i tot el que va fer en el seu moment ho va fer pensant que era el més adient. Al meu jo del futur m’agradaria veure’l tranquil i feliç, gaudint del dia a dia amb les persones que s’estima sense perdre gaires energies en imaginar un futur ideal.

Si veus interessant aquest tipus d’entrevista no deixis de seguir aquest BLOG, a través de la subscripció rebràs totes les actualitzacions setmanalment SUBSCRIU-TE!

Subscriu-te al nostre Newsletter

Leave a Reply