L’AMPA, entitat sense ànim de lucre, és el principal interlocutor que tenen els mestres i els equips directius per tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies i, per tant, la forma més efectiva que tenim els pares per agrupar-nos, organitzar-nos i fer sentir la nostra veu dins dels centres escolars.

Des de l’AMPA es pot desenvolupar una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació per tal d’aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació per als nostres fills i filles, basada en els principis propis d’una societat democràtica.

Una AMPA forta i ben organitzada ens ha de permetre no només oferir uns bons serveis complementaris, sinó també mantenir-nos atents davant les responsablitats de les administracions i també, si cal, ser reivindicatius pel que fa a la qualitat de l’ensenyament.

És amb aquest espèrit que treballem per tal de poder-vos oferir una AMPA que ens permeti oferir-vos els millors serveis posibles i el millor suport en tot allò que pogueu necesitar i en tot allò en què us puguem ajudar.

Mantenim l’organització de l’AMPA en comissions de treball, mitjançant les quals coordinem i ens mantenim atents perquè s’ofereixen unes activitats extraescolars de qualitat, un servei de menjador que asseguri una correcta alimentació en un bon entorn, un bon monitoratge, una assegurança d’accidents per a tote els nens, uns bons canals de comunicació,  unes festes que contribueixin a consolidar les relacions entre les famílies. L’AMPA també contribueix a que les infraestructures de l’escola es mantinguin i millorin i a que tinguem veu als consells escolars, entre d’altres accions.

Comptem amb la vostra implicació i complicitat. Al cap i a la fi, les famílies sou el motor que ens impulsa a continuar treballant en benefici de tots els nostres fills.