La proposta de l’Onze és la quarta més votada als pressupostos participatius de Sant Quirze, però no formarà part dels Pressupostos Municipals 2017

By 11 d'octubre de 2016L'AMPA

La proposta que l’AMPA de l’Onze de Setembre va presentar a la convocatòria dels Pressupostos participatius 2016 de Sant Quirze, per fer una coberta a la pista poliesportiva de la nostra escola, ha resultat la quarta més votada d’entre les 41 propostes que havien resultat finalistes.

Però, malgrat això, no formarà part dels Pressupostos Municipals 2017. La raó és que l’import del projecte presentat per L’Onze (184.000 euros), juntament als de les tres primeres propostes més votades, sumen 203.300 euros, és a dir, 3.300 euros per sobre del valor màxim dels 200.000 establerts en aquests pressupostos. Al web de l’Ajuntament trobareu tota la informació detallada sobre aquest procés i la seva resolució.

Tot i que en aquesta convocatòria no hem aconseguit el nostre objectiu, des de l’AMPA de l’Onze de Setembre volem expressar el nostre més sincer agraïment a totes les famílies, veïns i entitats del municipi que han donat suport a la proposta de coberta de la pista de l’Onze, així com al propi Ajuntament, que ha impulsat aquesta iniciativa. 

Des de l’AMPA continuem treballant en benefici dels nostres infants i, de retruc, del nostre poble!!

Leave a Reply