Noves xerrades i tallers "Creixem en família"

El servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze ha programat dues noves xerrades gratuïtes dirigides a famílies d’infant i joves del poble:

Vine amb els teus fills o filles adolescents a una sessió on podreu apropar posicions. Farem una reflexió conjunta sobre l’ús de les pantalles i les noves tecnologies a casa. L’objectiu és entendre’ns, empatitzar i facilitar la comunicació assertiva a casa. 

El taller està pensat perquè hi assisteixin les persones adultes i adolescents de 12 a 16 anys

Primerament, les famílies i els menors de la família tindran espais dividits per, a través de dinàmiques, fer reflexions i arribar a conclusions. Després es farà una trobada conjunta per poder fer un apropament de totes les mirades. 

Dia: 31 de maig

Lloc: Centre Cívic Can Feliu

Hora: 18:00 h – 20:00 h  

Inscripcions: https://forms.gle/yLdy933m2gvmER9X9

La germandat, els conflictes, la gelosia i el repte de compartir l’amor dels pares són qüestions que ens angoixen com a família. Cada fill i filla té unes necessitats diferents. Quin paper juga cada persona dins del sistema de la família? Com gestionem la convivència? L’ordre d’arribada a la vida aporta talents i encàrrecs diferents a cada germà. Parlem de com es pot crear un orde dins d’aquesta complexitat.

A càrrec de Xavier Garriga, formador de MES.

Adreçat a persones amb més d’un fill o filla.

Dia: 7 de juny

Lloc: Centre Cívic Can Feliu

Hora: 18:00 h – 20:00 h 

Inscripcionshttps://forms.gle/w9dR9k6uWiQfu8fC6

Apunteu-vos-hi!