Vols conèixer una mica millor a tot l’equip que treballa a l’escola?

By 7 de juny de 2021març 30th, 2022Coneix l'equip de l'escola

Fa temps que des de L’AFA ens vam plantejar el repte de conèixer millor a tota la gent que des de l’escola fa possible que el dia a dia dels nostres fills i filles sigui no sols el d’assistir a un Centre educatiu, sinó també a un espai viu i acollidor on s’hi sentin integrats i acollits. En poques paraules, apropar-los a les famílies. Per aquest motiu el nostre projecte consisteix en programar setmanalment entrevistes a bona part dels docents, monitors i altre personal vinculat a l’escola per tal que tots els puguem conèixer una mica millor i entenguem i apreciem la seva tasca amb l’alumnat. Avui coneixem una mica millor a la Silvia

 

Sóc la Sílvia C, aquest any sóc la tutora de 3rB i degut a les mesures pel COVID-19 els faig totes les àrees per no trencar el grup bombolla.

– Quants anys fa que treballes a l’escola? Quina funció realitzes actualment?

Vaig arribar a l’escola el curs 2007-08. Aquí només he fet de tutora durant tres cursos, 3r i 4t els cursos 2008-10 i la tutoria de 3r d’enguany. Em fa molt feliç fer de tutora, però la resta dels anys he estat l’especialista i coordinadora de l’àrea d’anglès del centre, fent classe a gairebé tots els cursos cada any.

– Què és el millor per tu de la teva feina?

El vincle amb els nens i nenes. Sentir que estan relaxats i contents a l’escola, oberts i creixent.

– Amb quin valor d’aquesta escola t’identifiques més?

Hi ha dos valors escolars que per a mi són fonamentals: la cultura de la no-violència i del civisme/ecologisme d’una banda i, de l’altra, la importància de l’aprenentatge i el coneixement. M’agradaria que aquests dos principis regissin el món una mica més.

– Explica’ns una situació/anècdota divertida que t’ha fet riure en els anys que has treballat a l’Onze.

Un dia, fa molts anys, quan jo devia tenir-ne uns 35 però ja tenia força canes, un alumne molt espavilat de 2n em va aturar pel passadís i em va dir, esverat: “però, però… tens el cabell gris! ets VELLA???”. Això és el millor dels nens i nenes, no et miren de reüll, t’ho diuen tot ben clar!

– Què t’ha demanat algun alumne que t’hagi sorprès més?

Sempre em sorprèn i m’emociona quan sense cap preàmbul venen directes a demanar-te una abraçada.

Petit test personal:

– Pel·lícula favorita: M’és impossible de triar-ne una, però una de les que més m’ha impressionat dels darrers anys és Boyhood de Richard Linklater.
– Cançó o grup musical favorit: Sóc molt dolenta triant! Escolto música Folk, Americana, Contemporània, Clàssica, Indie. Una artista que m’apassiona és Mariee Sioux.
– Menjar preferit: Qualsevol cosa senzilla i casolana. Torrades de pa integral amb mantega salada i un te.
– A qui admires més: A qualsevol pacifista, i a qualsevol persona senzilla que intenti conèixer-se i millorar. La fama, la riquesa i l’ambició no m’interessen gens.
– Viatge o destí favorit: Escandinàvia, qualsevol lloc amb un hivern de veritat.

– Quin consell donaries al teu ‘jo’ del passat / i del futur?

Tant al ‘jo’ passat com al futur, com a l’actual: No et preocupis, no vulguis controlar-ho tot, tot està bé.

Gràcies!

 

Si veus interessant aquest tipus d’entrevista no deixis de seguir aquest BLOG, a través de la subscripció rebràs totes les actualitzacions setmanalment SUBSCRIU-TE!

Subscriu-te al nostre Newsletter

 

Leave a Reply